Geen producten (0)
Geen producten (0)

NOX ML10 Pro Cup Luxury

€ 219,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 Werkdagen
Specificaties
EAN code 8436567661774
Productcode leverancier PML10PCOORLUX
Omschrijving

NOX ML10 Pro Cup Luxury 2022

De NOX ML10 PRO CUP Luxury 2022 is een eerbetoon aan een van de meest iconische padelrackets in de geschiedenis van padel, de ML10 PRO CUP van Miguel Lamperti. Het racket is uitstekend geschikt voor de ervaren padelspeler, want het vereist een goede techniek, vanwege de gebruikte technologieën in het blad. De kopvorm van het racket is rond, wat bijdraagt aan een betere controle.

De kern van het racket is gemaakt met HR3 Core. Dit rubber heeft een hoge dichtheid, dat er voor zorgt dat je een grotere impact in je slagen kunt bereiken. Het frame van het racket is gemaakt van hoogwaardig carbon. Het is een hard en duurzaam materiaal, dat zorgt ervoor dat het ook meer stijfheid biedt.

Het frame maakt gebruik van een technologie genaamd de Dynamic Composite Structure, wat betekent dat het materiaal van het frame 4 centimeter in het racket wordt geplaatst. Hierdoor wordt het verschil in hardheid tussen het frame en de kop tot een minimum beperkt. Het minimaliseert ook de insnijding die in de vezels kan ontstaan wanneer de kern zinkt.

Fiber Glass Silver wordt toegepast in het oppervlak van het racket. Het is een materiaal dat een stuk stijver en harder is in vergelijking met glasvezel, maar niet zoveel als koolstof. Dit maakt het duurzaam maar tegelijkertijd ook niet zo hard en daardoor krijg je dan ook een betere controle.

Rough Surface is het oppervlak van het padel racket. Dit is een ruw oppervlak, dat een goede controle geeft aan de bal en daardoor een goed balgevoel. Op deze manier kun je de bal gerichter naar de gewenste plaats spelen.

SmartStrap is de verbeterde technologie achter het touwtje dat je om je pols kunt doen. Dit is gemakkelijk vervangbaar voor een goede hygiëne.

Anti Vibration System zorgt voor schokabsorptie wanneer de padelbal in contact komt met het racket. Het minimaliseert het risico op blessures en pijn in de pols en elleboog.

Kleur: Wit
Kern: Hard
Hoofd-vorm: Rond
Gewicht: Standard (360-375 g)
Balance: Even balance
Frame profiel: 38 mm
Frame materiaal: Carbon
Niveau: Beoefend / Toernooispeler / Zwaar beoefend
Spelerstype: Allround
Oppervlak: Glasvezel
Oppervlakstructuur: Ruw
Geslacht: Unisex
Hoes: Inbegrepen

Ook interessant

€ 106,95 € 129,95
Facebook Twitter