Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor 12:00 uur besteld, morgen bezorgd! *
SKLZ Goalshot Goalshot SKLZ Goalshot SKLZ Goalshot SKLZ Goalshot (Detail-1) SKLZ Goalshot (Detail-2)
1 2 3 4 5 6
 

SKLZ Goalshot XL

€ 264,95 € 224,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdagen
Specificaties
Productcode PRGT-SHOT-001
EAN code 0849102027863
Productcode leverancier GOALSHOT
Omschrijving

SKLZ Goalshot XL

De SKLZ Goalshot 244 x 732 cm is het perfecte hulpmiddel tijdens een voetbaltraining om te trainen op het schot en de afwerking. Door de vier openingen in de hoeken van het voetbaldoel wordt er getraind om af te werken op de top vier scorende zones van het voetbaldoel. Deze oefenwand is door middel van een kliksysteem makkelijk te bevestigingen aan ieder voetbaldoel die de officiële afmetingen heeft, 244 cm hoog en 732 cm breed. De SKLZ Goalshot kan door het duurzame materiaal schoten tot en met 104 km per uur weren en is daarnaast het hele jaar door te gebruiken. In de bijgeleverde opbergtas kan dit vervolgens compact en eenvoudig worden opgeborgen.

De Goalshot zorgt voor de ultieme innovatie op het voetbalgebied, in het voetbal stelt iedere speler zich maar op één doel: Het scoren van zoveel mogelijk doelpunten met het team! Het idee van de Goalshot is ontstaan uit de dagelijkse frustratie van trainers en spelers, dit zeker indien het gaat om het eenvoudig scoren van doelpunten. Door gericht en regelmatig te trainen / oefenen met de Goalshot weten spelers of aanvallers vaker dat echt belangrijke doelpunt te maken. Dit doelpunt wat zomaar de winst voor jouw team kan opleveren!

De SKLZ Goalshot zorgt voor een visualisering van de scorende zones in het voetbaldoel!

Deze Oefenwand is binnen enkele minuten op te hangen en kan bovendien het hele jaar door gebruikt worden. Zorg daarom met jouw team of tijdens jouw trainingen voor onderscheid op de voetbalvelden met deze nieuwe innovatie in de voetbalwereld. Het kan zomaar het verschil zijn tussen winnen, verliezen of gelijkspelen in een belangrijk seizoen! Train met de SKLZ Goalshot en krijg een onvergetelijke precieze traptechniek in de benen!

Specificaties SKLZ Goalshot:

  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Het hele jaar door te gebruiken
  • Legt de focus op de top 4 scorende zones
  • Kan schoten weren tot en met 104 km per uur
  • Inclusief opbergtas

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 121,95 € 159,95
Facebook Twitter