Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor 12:00 uur besteld, morgen bezorgd! *
AANBIEDING
Soccerwavejr 7 Soccerwavejr 1 Soccerwavejr 2 Soccerwavejr 3 1 Soccerwavejr 3 Soccerwavejr 4 Soccerwavejr 5 Soccerwavejr 6
1 2 3 4 5 6 7 8
 

Soccerwave JR

€ 249,00 € 184,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 Werkdagen
Specificaties
Productcode 1156
EAN code 0862825000005
Productcode leverancier 0862825000005
Netto gewicht 12,00 Kg
Omschrijving

Soccerwave JR

Soccerwave Junior, hét ultieme voetbaltraining product!

De Soccerwave JR is ontwikkelt voor gebruik op voetbaltrainingen, voor het verbeteren van de bal controle van spelers. Maar hij is ook zeer geschikt voor in de tuin mee te voetballen. Met de Soccerwave JR heb je plezier en verbeter je jouw techniek. Je kunt er alleen tegen voetballen maar ook met meerdere personen.

Wat is de Soccerwave?

De Soccerwave JR is een fantastisch nieuw voetbal trainingsmateriaal. Het is een voetbaldoeltje en rebounder in 1. De Soccerwave Junior bestaat uit 2 delen en weegt slechts 12kg daardoor kun je het makkelijk verplaatsen en meenemen. 

De Soccerwave Junior is een gepatenteerd product oorspronkelijk ontwikkeld in Amerika als een individueel trainingshulpmiddel. Maar uitgegroeid tot een ideaal hulpmiddel om de voetbaltrainingen op alle niveaus te verbeteren. De curve van de Soccerwave Junior is niet gelijkmatig, afhankelijk van de hoek en plek waar je de Soccerwave Junior raakt, komt de bal onvoorspelbaar terug. De Soccerwave Junior houdt de bal in actie en zorgt voor een leuke, snelle en effectieve manier van trainen. 

Wat kun je ermee doen?

De Soccerwave JR biedt oneindige mogelijkheden om de functionele techniek van spelers te verbeteren. De Spelers worden gedwongen om de bal zuiver in te spelen, goed aan te nemen en vervolgens te verwerken met het hoofd, borst, knie en voeten.

De Soccerwave Junior kan in elke training worden geïntegreerd; zuiver voor techniektraining, in passen-trappen vormen en in afwerkingsvormen. Daarnaast is de Soccerwave Junior erg geschikt om in een parcours op te nemen of als hulpmiddel voor individuele herstel training. Ook groeps- of individuele keeperstrainingen behoren tot de mogelijkheden.

Voor wie is de Soccerwave JR?

De Soccerwave Junior is in het bijzonder geschikt voor kinderen die balcontrole willen leren en verbeteren, vooral de aanname en zuiver passen wordt op de proef gesteld. De Soccerwave Junior is uitermate geschikt om verschillende afwerkvormen te trainen op alle niveaus en leeftijden.

En natuurlijk ook erg leuk in de tuin, op de camping, speelveld, schoolplein en recreatiepark.

Train met de Soccerwave Junior en verbeter je techniek !

 
Gegevens Soccerwave Junior:

- Kleur: oranje
- Gewicht: 12 kg
- Materiaal: gepoedercoat metaal, UV bestendige netten

Ook interessant

€ 224,95 € 264,95
€ 121,95 € 159,95
Facebook Twitter