Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verwacht in August./Sept.
Football master play 3 Football master play 1 Football master play 2
1 2 3
 

Football Master Play

€ 395,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode leverancier FA138
Omschrijving

Football Master Play

Wanneer u voetbaltechniek met plezier wilt verbinden, dan is de Football Master Play het juiste voor jouw. Dit trainingstoestel opent oneindig veel trainingsmogelijkheden, alleen of met je team. Met dit nieuwe generatie apparatuur, ontwikkeld door een voormalig voetbalprofessional, kun je meerdere essentiële voetbal-aspecten gaan verbeteren.

  • Voetbaltechniek en precisie trainen
  • Voetbaltrainingstoestel voor bij de vereniging of voor in de tuin
  • Voor een afwisselende en veelzijdige voetbaltraining
De Footballmaster Play, voetbaltechniek met enthousiasme aanleren
Bij Football Master Play wordt de voetbal in één van de twee naast elkaar liggende doelen gespeeld. De bal rolt in een halve cirkel en komt langs het andere doel er terug uit. Train balaannamen, passen en coördinatie. Alleen, met twee of met jouw team! De Football Master Play is een eersteklas trainingshulp, waarvan voetballers onder de indruk zullen zijn. Tijdens een training met twee schiet je twee ballen door de doelen, kruis elkaar en wissel van kant zo train je de balaanname van beide voeten. Tussen de twee doelen is een schuin reboundnet die de Football Master nog veelzijdiger maakt. Wanneer je de bal met een goede snelheid op de rebounder speelt vliegt de bal met een boog terug. Ideaal voor kopballen of voor doelmannen te trainen.

Product details:
  • Breedte: 2.15 m
  • Lengte van de cirkelbaan: 3.15 m
  • Gewicht: 13 kg
  • Gepatenteerd product
  • Eenvoudige montage
  • Verstelbaar rebound net

De Football Master Play, train de basis voetbaltechnieken!
Wie een goede voetballer wilt worden heeft naast talent ook een goede voetbaltraining nodig. Het oefenen van balaannamen, beide voeten gebruiken, kopballen en reflexen, het veelzijdige trainingstoestel de Footballmaster Play maakt het allemaal mogelijk. Wanneer je meerdere trainingshulpen in één voetbalparcours combineert, heb je oneindige mogelijkheden.

Voor een effectieve voetbaltraining die verrast en motiveert, bestel nu de Footbal Master Play bij Sportaculair en zorg voor meer voetbalplezier in combinatie met een verbeterde techniek!

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 224,95 € 264,95
€ 121,95 € 159,95
Facebook Twitter