Geen producten (0)
Geen producten (0)

Quickplay Pro Trainingsset Kunstgras

€ 171,95 € 139,95 (inclusief btw 0%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode PSA
Omschrijving

Quickplay Pro Trainingsset Kunstgras

Met de PRO-snelheids- en behendigheidstrainingsset kunt u hele sessies uitvoeren vanuit één set kit. Deze Quickplay Pro Trainingsset Kunstgras wordt compleet geleverd met 10 Quickplay behendigheidspalen, 20 sleufkegels, 5 bungeekoorden en een gratis draagtas. Hiermee kunt u een hele reeks trainingsscenario's maken.

Basisgewichten voor Astroturf / Indoor Pitches

Met de meegeleverde basisgewichten kunt u het trainingsapparatuur plaatsen op harde oppervlakken zoals astroturf en binnenplaatsen. Dit geeft u onbeperkte flexibiliteit in hoe u de apparatuur gebruikt tijdens uw sessies.

10 Hindernissen

Bij het combineren van de 20 kegels en de 10 behendigheidspalen kun je 10 trainingshindernissen maken, ideaal voor voetwerkoefeningen en huppelboren. Ons unieke sleufkegelontwerp stelt de kegels in staat om te comprimeren als ze worden getrapt, waardoor schade aan de kegel wordt voorkomen.

Snelheid Slalom Polen

De behendigheidspalen kunnen worden gebruikt om slalombanen te creëren, met of zonder de bal om controle en routewisselingen te oefenen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het oefenen van voetbaldoelpalen.

Barrières en netten met bungeekoord en polen

Met de duurzame bungeekoorden kunt u voetbaltennisnetten maken, perfect voor het trainen van precisieaanraking en nauwkeurigheid. Ze kunnen worden geassembleerd om een spring- / duikhindernisbaan te creëren voor training en behendigheid. Ze kunnen ook worden gebruikt als publieksbarrières tijdens wedstrijden.

  • 8 verschillende trainingsfuncties
  • Inclusief 5 basisweegwegen voor Astroturf en harde oppervlakken
  • Behendigheidspalen, slalompalen, horden, kegels, hoofdtennisnet, passerende poorten, trainingsdoel
  • Gepatenteerd ontwerp
  • Maak een zijbarrière van 20 meter
  • Kwaliteit draagtas
  • Gepatenteerd ontwerp

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 264,95
Facebook Twitter