Geen producten (0)
Geen producten (0)

Quickplay Tekkers Trainer

€ 114,95 (inclusief btw 0%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 Werkdagen
Specificaties
Productcode TEKXLGRN
Omschrijving

Quickplay Tekkers Trainer

Een compleet passerende en ontvangende voetbaltrainer. Het 2-netsysteem maakt een intensieve oefening van nauwkeurigheid, kracht en balcontrole van grond tot lucht mogelijk. Ideaal voor team- en solotraining en geschikt voor alle leeftijden.

Hogere specificaties

We hebben flexi-post technologie uitgevonden. De Tekkers Trainer heeft een meer reactieve rebound, een zwaarder net en heeft dikkere stalen basisbuizen dan elk ander voetbaltrainersnet.

Heb je TEKKERS?

Werk aan grondpasses, volleys, halve volleys, het vangen van de bal en meer. Met het unieke netontwerp van Tekkers Trainer kunt u de bal op de grond of in de lucht spelen.

Dual Net Ontwerp

Het 6,5 x 4 'spotnet voor loop passes, volleys en halve volleys - en - een 6,5 x 1,5ft hoogspannings grondpasnet, biedt een true-roll voor het perfectioneren van je passing en ontvangst op de grond. 

Draagbaar, lichtgewicht en eenvoudige set-up

In minder dan 4 minuten opgezet, zit deze draagbare voetbalrebounder in zijn eigen draagtas, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Veilig op gras met grondpennen of gewicht op kunstgras met het Quickplay Base Weight (apart verkrijgbaar).

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 224,95 € 264,95
€ 121,95 € 159,95
Facebook Twitter