Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Footballmaster Pro

€ 549,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Footballmaster Pro

Wanneer u voetbaltechniek met plezier wilt verbinden, dan is de Footballmaster Pro het juiste voor jouw. Dit trainingstoestel opent oneindig veel trainingsmogelijkheden, alleen of met je team.

  • Voetbaltechniek en precisie trainen
  • Voetbaltrainingstoestel voor bij de vereniging of voor in de tuin
  • Voor een afwisselende en veelzijdige training
De Footballmaster Pro, voetbaltechniek met enthousiasme aanleren
Bij Footballmaster Pro wordt de voetbal in één van de twee naast elkaar liggende doelen gespeeld. De bal rolt in een halve cirkel en komt langs het andere doel er terug uit. Train balaannamen, passen en coördinatie. Alleen, met twee of in ploeg de Footballmaster Pro is een eersteklas trainingshulp, waarvan voetballers onder de indruk van zullen zijn. Tijdens een training met twee schiet je twee ballen door de doelen, ze kruizen elkaar en wisselen van kant zo train je de balaanname van beide voeten. Tussen de twee doelen is een schuine band die de Footballmaster Pro nog veelzijdiger maakt. Wanneer je de bal met een goede snelheid op de band speelt vliegt de bal een boog terug. Ideaal voor kopballen of voor doelmannen te trainen.

Product details:
  • LxBxH: 210x134x31 cm
  • Breedte doelopening: 42 cm

De Footballmaster Pro, train de basis voetbaltechnieken
Wie een goede voetballer wilt worden heeft naast talent ook een goede voetbaltraining nodig. Het oefenen van balaannamen, beide voeten gebruiken, kopballen en reflexen, het veelzijdige trainingstoestel de Footballmaster Pro maakt het allemaal mogelijk. Wanneer je meerdere trainingshulpen in één voetbalparcours combineert, heb je oneindige mogelijkheden.

Voor een effectieve voetbaltraining die verrast en motiveert, bestel nu de Footbalmaster Pro online bij Sportaculair.

Facebook Twitter