Geen producten (0)
Geen producten (0)

Q-FOLD Goal 8x5'

€ 74,95 (inclusief btw 0%)
Niet op voorraad
Specificaties
EAN code 5060176331334
Productcode leverancier QF8
Omschrijving

Q-FOLD Goal 8x5'

Dit is een nieuw type snel opzetbaar voetbaldoel, ideaal voor thuisgebruik of op het park / voetbalveld. Dit is veruit het meest superieure all weather doel op de markt, ontworpen en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door Quickplay Sport.

Fast 30s Setup Folding Goal voor junioren

Begin in een mum van tijd te spelen! Het nieuwe Q-Fold ontwerp biedt een frame dat plat vouwt, waardoor het heel gemakkelijk op te bergen is tegen een muur of achter uw tuinhuis. Het neemt veel minder ruimte in beslag dan de concurrerende PVC-doelen van Samba en Forza. Verwijder eenvoudigweg de achterste balk van de basis en vouw de palen naar binnen. Dit duurt slechts 30 seconden en het doel kan uit de doos binnen 5 minuten al gemonteerd worden!

Nieuw all-weather voetbaldoel

We hebben topklasse, 68 mm uPVC, gebruikt voor ons Q-Fold-assortiment, zodat u het het hele jaar buiten kunt laten zonder dat het verslechtert. Alles wat je nodig hebt om dit all-weather doel te monteren is inbegrepen in de doos, inclusief alle clips, netten, pinnen en palen.

Flexi-Joint System – Duurzamere doelen

Met behulp van ons nieuwe flexi-joint systeem gaan uw doelen langer mee, omdat we de belangrijkste faalgebieden in andere doelen hebben aangepakt, waardoor de schok op de diagonale steunpalen wordt verminderd. Alle Q-Fold doelen worden geleverd met 2 jaar garantie op onderdelen.

 

  • Q-FOLD Goal 8x5' Opvouwbaar Voetbaldoel
  • Afmetingen: 244 x 152 cm
  • Alle Weather UPVC.
  • Sluitvoegen
  • Super duurzame flexi-gewrichten
  • Vouwt weg in 30 seconden
  • Eenvoudig netsysteem bevestigen

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 264,95
Facebook Twitter