Geen producten (0)
Geen producten (0)

Q-Fold Goal 16x7'

€ 134,95 (inclusief btw 0%)
Niet op voorraad
Specificaties
EAN code 5060176331631
Productcode leverancier QF16
Omschrijving

Q-Fold Goal 16x7'

Deze ideale supersnelle opstelling op het gebied van opvouwbare voetbaldoelen voor gebruik thuis of op het trainingsveld. Dit is veruit het beste all-weather voetbaldoel op de markt. Vakkundig ontworpen door Quickplay, het team dat u het innovatieve Kickster-assortiment heeft gebracht.

Snelle setup opvouwbaar doel voor tieners

Je zult niet wachten met de Q-Fold Goal 16x7', ga in slechts 30 seconden met het opvouwbare doel weg! Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om de doelen volledig plat te vouwen, veel minder ruimte in te nemen en ze netjes tegen een hek of muur te laten passen. Verwijder gewoon de achterste balk van het doel en vouw de palen in, dat is het! Ook wanneer u het uit de doos haalt, duurt het slechts 5 minuten om de eerste keer in te stellen.

Duurzaam all-weather voetbaldoel

Deze doelen zijn ontworpen om de hoge kwaliteit uPVC van all-weather producten te gebruiken, zodat u ze het hele jaar door buiten kunt laten. Dit met 68 mm (diameter) palen voor een goed massief frame. Alles om aan de slag te gaan zit in de doos, inclusief de palen, het net, de netclips en de grondharingen.

Duurzaam Flexi-Joint Systeem

We hebben dit doel ontworpen om de valkuilen van andere modellen te vermijden, met het flex-joint systeem voorkomt het de vaak voorkomende storingen van de diagonale steunpalen. De flexi-gewrichten verminderen de schokimpact op de doelen en zorgen ervoor dat ze veel langer meegaan. Alle doelen worden geleverd met een garantie van 2 jaar op de onderdelen.

  • Q-Fold 16' x 7' Opvouwbaar voetbaldoel
  • All Weather UPVC
  • Sluitvoegen
  • Super duurzame flexi-gewrichten
  • Vouwt weg in 30 seconden
  • Eenvoudig netsysteem bevestigen

Ook interessant

€ 184,95 € 249,00
€ 264,95
Facebook Twitter